Omelete de Pescada à La Galiza...sabores Lusófonos
Ficou escrito em Galego porque gostei assim.
Fica diferente, e promove a cultura Lusófona.
Tortilla de Merluza
Ingredientes:
(para 4 persoas)
1/2 kg. de pescada, pola parte aberta.
2 cebolas grandes
8 ovos
Preparación:
Limpamos a pescada de espiñas e pel, cortamos em anacos e refogamos.Fritimos a cebola.Mesturamos coa pescada e salgamos convenientemente.
Batemos os ovos e facemos unha tortilla.
fonte:
Livro "Toda unha vida"de Miguel Angel Castro Carpintero e Niza Romero Areán, gentilmente cedido pelo Concello de Lalín.
Fica diferente, e promove a cultura Lusófona.
Tortilla de Merluza
Ingredientes:
(para 4 persoas)
1/2 kg. de pescada, pola parte aberta.
2 cebolas grandes
8 ovos
Preparación:
Limpamos a pescada de espiñas e pel, cortamos em anacos e refogamos.Fritimos a cebola.Mesturamos coa pescada e salgamos convenientemente.
Batemos os ovos e facemos unha tortilla.
fonte:
Livro "Toda unha vida"de Miguel Angel Castro Carpintero e Niza Romero Areán, gentilmente cedido pelo Concello de Lalín.
Comentários
Cheguei até ao bolo do DIA DA MÃE
Ui que ainda não matabichei....
touaqui42
mil beijinhos
Gostei desta omolete com cheiro e escrita a Galiza.
bjsss