Omelete de Pescada à La Galiza...sabores Lusófonos

Ficou escrito em Galego porque gostei assim.
Fica diferente, e promove a cultura Lusófona.

Tortilla de Merluza

Ingredientes:
smiles

(para 4 persoas)
1/2 kg. de pescada, pola parte aberta.
2 cebolas grandes
8 ovos

Preparación:
smiles

Limpamos a pescada de espiñas e pel, cortamos em anacos e refogamos.Fritimos a cebola.Mesturamos coa pescada e salgamos convenientemente.
Batemos os ovos e facemos unha tortilla. smiley

fonte:
Livro "Toda unha vida"de Miguel Angel Castro Carpintero e Niza Romero Areán, gentilmente cedido pelo Concello de Lalín.


smilies

Comentários

Anônimo disse…
Vi espreitar e fiquei cheio de fome
Cheguei até ao bolo do DIA DA MÃE
Ui que ainda não matabichei....

touaqui42
ivaneuda disse…
Oi!! Obrigada pelo carinho, que vc tenha uma rica semana. Passe no meu cantinho pegue meu award tá.
mil beijinhos
Abelha Maia disse…
Manuela muito obrigado por me visitares, tb já te sigo e vou coltar certamente.
Gostei desta omolete com cheiro e escrita a Galiza.
bjsss
Unknown disse…
Muito boa a tua receita Manuela,bom fim de semana,beijokitas doces...

Postagens mais visitadas deste blog

Receita de Bolo Rei

Salmão com legumes

Almoço de Domingo